Vi pratar med Jonas Vig, nordenchef på Min Doktor om morgondagens vård och hur han ser att digital kan stötta både läkarens och patientens roll i framtiden.

Min Doktor erbjuder läkarbesök över nätet, dygnet runt. Deras läkare använder sig främst av primärt skriftlig kommunikation med patienten, och har strukturerad datainsamling och diagnostik till hjälp för att ställa diagnos. Bolaget grundades 2013 och har sedan starten hanterat cirka 200 000 patientärenden

Lyssna direkt

Serendipity Challenge

Serendipity Challenge är en årlig nationell tävling öppen för alla Sveriges entreprenörsledda bolag i startup- och tillväxtfas. Finalen i tävlingen äger rum under Almedalsveckan och samlar 50 framtidsbolag utav vilka “Årets startupbolag” och “Årets tillväxtbolag” koras.

På eventet Summit Stockholm träffas startups, företagsledare, tjänstemän, politiker och innovatörer och diskuterar just innovation, entreprenörskap och tech.

Den här podden

Det här är en podcast om digitalisering och framtiden – ett ämne i taget. Vi är i ett skifte – sannolikt ett av de större och snabbare skiftena Homo Sapiens upplevt. Det tycker vi på podden är värt att prata om eftersom summan av allt vi gör nu blir vårt samhälle imorgon. Bränslet till våra samtal kommer från Mats och Andreas dagliga arbeten.

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Ps! Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från Anitek och specifikt skivan Mind Express i våra bakgrunder.