Kommer du ha sex med en robot imorgon? Och hur ska roboten medge att den vill? Teknologi kommer att ändra och förstärka människors sexualitet, det blir vi helt överens på podden.

I det här första delen av två om sexet i framtiden kommer vi prata mycket om vår historia och vår nutid. Vi gör ett nedslag i en av människans kanske mest grundläggande behov; Sex. Likställt med luft. Mat. Och vatten.

Del 1 av 2 borrar lite extra i hur vår konsumtion kring pornografi ser ut i världen idag och reder ut varför sexbranschen och spelbranschen är så rackarns innovativa. Ni kommer att få bekantas med koncept såsom fembots, ångdrivna dildos och fiffiga moraliska inlåsningar i trendiga religioner.

Huvudfrågan är : Blir sexet bättre med all teknologi och kommer våra beteenden kring sex att ändras?

Lyssna här

Vi pratar om

Den här podden

Det här är en podcast om digitalisering och framtiden – ett ämne i taget. Vi är i ett skifte – sannolikt ett av de större och snabbare skiftena Homo Sapiens upplevt. Det tycker vi på podden är värt att prata om eftersom summan av allt vi gör nu blir vårt samhälle imorgon. Bränslet till våra samtal kommer från Mats och Andreas dagliga arbeten.

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Lyssna gärna. Kommentera ännu hellre. Och vill ni prenumerera på vår podd blir vi överlyckliga!

Ps! Musik under avsnittet kommer från Monkeeastronaut