Vad betyder våra framsteg inom hälsa för vårt samhälle? Vad händer liksom med allt när man lever över 150 år? Kommer vi kanske kunna leva 1000 år?

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Mest rimligt kommer vi börja operera in eller svälja teknologi inom de närmsta åren. Vad leder det till?

Hur ska en doktor kunna tävla med en robot som kan leverera precisare diagnoser? Tar roboten hens jobb? För det gör dom väl va? Och hur blir det med hela sjukhusgrejen egentligen? Blir den mer preventiv och hollistisk?

Mats Björk, Digital Strateg på Esatto och Andreas Killander, Klurig idémänniska på Gullers Grupp har idag ett filosofiskt och ”digitaliserat” om hur det här med hälsan kan utveckla sig. Vi dunkar avsnitt 2 i ett poddformat som börjar sätta sig.

Lyssna på Killander & Björk – Hälsan här

Podden

Det här är en podcast som diskuterar hur vår framtid potentiellt kan se ut – ämne för ämne.

Andreas och Mats arbetar båda dagligen med att förflytta grejer. Oftast människor, företag och institutioner in i den här nya globala, urbaniserade och digitala världen som växer fram. Vissa kallar det ”Digital transformation”, andra ”Digitalisering”, och några ”det här med internet”.

De använder sedan deras erfarenheter och intressen för att diskutera hur de tror att världen evolverar. Men innan de börjar snacka klickar de på någon form av record-knapp uppe på en datamaskin som i sin tur spottar ut ett podd-avsnitt. Typ. Mer?