Norrsken går före. De investerar i företag som vill lösa världens stora problem. Hittills har de investerat i 16 olika bolag i en resa som bara har börjat.

Vi pratar här med investeraren och styrelseproffset Susanna Campbell. Hon var med och startade Norrsken Founders Fund på Norrsken Foundation för 2 år sedan så här har vi ett samtal om vad impact investing är, hur det går i deras arbete och varför Norrsken existerar egentligen.

Och frågorna är många; Visst handlar det väl lika mycket om att vara både samhällsaktör såsom att bygga en sund affär idag? Sitter avkastning och hållbarhet ihop nu för alltid? Varför är det så viktigt att drivas av ett starkt varför? Hur känns det egentligen att investera i saker som hjärtat klappar lite extra för?

Dessutom ger Susannas mångåriga erfarenhet från styrelsearbete oss här fler bitar till hur framtidens hållbara verksamheter ska se ut.

Lyssna direkt

Eller lyssna via …

    

Techarenan Summit 2019

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap som samlar nordiska framtidsbolag, etablerad industri, relevanta marknadsaktörer, beslutsfattare och politiker.

Vi är eventets officiella podcast och här samlar vi alla avsnitt från Techarenan Summit 24/4.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg samt Anitek!