Det puttrar i många grytor på Telia Company; en ny utvecklingsfas för mobilnätet, mediepionjärskap genom förvärv av Bonnier Broadcasting och superfina hållbarhetsmål för att nämna några.

Så vi kidnappade vd:n Johan för att prata med honom om hans företag och arbetet med nästa generations Telco. För hur får man egentligen ett sånt här stort företag att utvecklas tryggt och bra i ett landskap som ändras så fort?

Här har vi ett rappt samtal där vi pratar ödmjukhet, partnerskap och att vara en samhällsaktör med en hållbar framtidsvision.

Lyssna direkt

Eller lyssna via …

    

Techarenan Almedalen 2019

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap som samlar nordiska framtidsbolag, etablerad industri, relevanta marknadsaktörer, beslutsfattare och politiker.

Vi är eventets officiella podcast.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg samt Anitek!