Marvin Gayes fråga What’s going on är lika relevant idag som 1971. Och någonstans där börjar samtalet. Med läget ute i världen. För vi tänker att om någon kan ge ett bra svar så borde det vara en person som arbetat 30 år på fältet i 50 länder och gett råd till regeringar, ledande bolag och FN. Det har Alan gjort innan han började på Sida.  

Vi får en fin pratstund om utvecklingsarbete, förändringsteorier och hur man formar saker i stora krafter när ekosystemen är komplexa. Och Alan delar generöst med sig av sin supermetod(!) för detta.

Det blir ett avsnitt om att förändra världen. Och om att hitta sitt eget kreativa uttryck för att få ro och energi att fortsätta kampen för mänskliga rättigheter. Till exempel genom musik.

PS. Spana gärna in openaid.se

Lyssna direkt

Eller lyssna via …

    

Techarenan Almedalen 2019

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap som samlar nordiska framtidsbolag, etablerad industri, relevanta marknadsaktörer, beslutsfattare och politiker.

Vi är eventets officiella podcast.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg samt Anitek!