Tänk dig om varje enskild medarbetare i varje enskild organisation skulle ge 1% tillbaka till världen. Med den inställningen grundades Salesforce och är idag, ganska exakt 20 år senare, världens största kundrelations-plattform med en årlig tillväxt på 30%.

Vi pratar här med Emma Halling, Interim Marknadschef Sverige och Johanna Mattsson, Director Nordics om rollen 1-1-1-modellen kommit att spela i framgången, hur man gör sin värdegrund i vardagen och inte minst hur Salesforce använder Salesforce.

Vi konverserar oss genom företagsfilantropi, vad som skapar gemenskap i organisationer och vad som gör Sverige bra ur ett internationellt perspektiv!

Det återstår egentligen bara en liten sak. Hur kan vi få fler bolag att anamma samma tänk?

Lyssna direkt

Eller lyssna via …

    

Techarenan Almedalen 2019

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap som samlar nordiska framtidsbolag, etablerad industri, relevanta marknadsaktörer, beslutsfattare och politiker.

Vi är eventets officiella podcast.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg samt Anitek!