Vi kommer se en större förändring i energibranschen de kommande 5 åren än vad som skett de senaste 50(!). Vi pratar med Jämtkrafts vd Erik Brandsma om branschens viktiga förändringsarbete och hur man är en bra partner i samhället.

Med en bakgrund från FN, OECD, Vattenfall, Eon i Tyskland, nederländska miljödepartementet och som generaldirektör för Energimyndigheten kan man inte direkt beskylla Erik för att vara tunn på perspektiv.

Vi tar därför det fina tillfället i akt att lyssna till Eriks tankar om de stora förändringarna, hållbarhetsfrågan, hur man bygger partnerskap och om det här med att gå från ett energibolag till en samhällsfunktion. Dessutom bjuder avsnittet på lite batteripsykologi – intressant för dig som råkar ha en Tesla eller en iPhone. Eller något av de där andra märkena för den delen…

Lyssna direkt

Eller lyssna via …

    

Techarenan Almedalen 2019

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap som samlar nordiska framtidsbolag, etablerad industri, relevanta marknadsaktörer, beslutsfattare och politiker.

Vi är eventets officiella podcast.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg samt Anitek!