Är företagsledare och förändringsledare samma sak idag? Hur gör man för att få till tid för reflektioner som är så himla viktigt för alla ledare? Och varför är det extra viktigt att skaffa “unexpected friends” nu?

Vi får här en fin pratstund med Microsoft Sveriges nya VD Hélène Barnekow. Och Hélène har svar!

Samtalet springer över kultur och människor, att aldrig släppa transformationen, hur man är modig, fiffiga partnerstrategier och nyfikenheten vi delar inför det spännande samhälle som växer fram nu.

Det enda vi glömde fråga var; När får vi Clippy tillbaka?

Lyssna direkt

Eller lyssna via …

    

Techarenan Summit 2019

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap som samlar nordiska framtidsbolag, etablerad industri, relevanta marknadsaktörer, beslutsfattare och politiker.

Vi är eventets officiella podcast och här samlar vi alla avsnitt från Techarenan Summit 24/4.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg samt Anitek!