Vi måste alla leva med teknik. Så hur får vi ett samhälle som gynnar fler än bara tekniknördar? Där fler människor får vara delaktiga i utvecklingen? Och får fantisera om teknikens möjligheter och hur vi skulle vilja ha det?

Elin driver en av Sveriges största teknikbloggar teknifik.se, podden Teknikens under och är techexpert på Aftonbladet TV. Vi har här ett samtal om vad som händer med oss människor när internet växer upp. Vi langar siffror från färska rapporten Internet och Svenskarna som Elin får reacta på.

Eftersom Elin också har en egen podd blir det såklart helt nödvändigt att prata om vad grejen med poddar är egentligen.

Missa inte boken Starta och driva eget – smart, digitalt, och hållbart som Elin precis släppt.

Lyssna direkt

Eller lyssna via …

    

Good Tech Conference 2019

CREATING DIGITAL POSSIBILITIES WITH INTELLIGENT SOLUTIONS.

Good Tech Conference är en nationell mötesplats för alla som leder och arbetar med utveckling av och med stöd av digitalisering. 

Temat för i år är intelligens och vi är eventets officiella podcast. Här finns eventets alla avsnitt.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg samt Anitek!