Ett nytt år och en ny säsong är igång. Året är 2020. Ett riktigt framtidsår.

Vi gör lite reflektioner från året som gått där vi pratar om de möten vi haft och de insikter vi gjort. Vi tar också en sväng om kring vad vi tror kan vara viktigt att undersöka i det här decenniet.

Det här gör vi på ett nytt sätt för oss. Uppkopplade via telefon och i 2 olika ”studios” – och bakom hör man härliga barnröster från totalt 8 barn 🙂

Säsong 7 är alltså här. Med nya format, nya samtal, ny kunskap, nya djupdykningar och nya observationer om det ämne som angår oss alla – framtiden!

Lyssna direkt

Eller lyssna via …

    

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg.