Vi träffar Anders Fast som är Managing Partner på Baker McKenzie i Norden.

I det här avsnittet delar vi kunskap kring:

  • Investeringstrender i krisen / nya mönster på marknaden
  • Transaktioner i en exponentiell tidsålder
  • Bolag som gasar i krisen
  • Hur vi kan se på risk i den nya världen
  • Framgångsrika ledaregenskaper i en komplex värld

PS. Vi ska försöka följa upp det här samtalet och prata lag och transaktioner för autonoma ting och system. Följ oss gärna på t ex Spotify så missar du inte detta.

Lyssna direkt

Eller lyssna via …

    

Techarenan Summit 2020

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap.

De bidrar till positiv utveckling i samhället genom att främja och förena entreprenörer, individer, organisationer, företag och politiker som förändrar, förbättrar och utvecklar vårt samhälle.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg samt skivan Fest från A.A.Aalto