Vi pratar med Anna Storåkers om att navigera en stor verksamhet kring 47 olika regleringar och vilka lärdomar nordens största bank kan dra av facebookskandalen.

Gamla och nya verksamheter i finansbranschen har en spännande vår. Stora regleringar såsom PSD2 och GDPR gör att alla verksamheter måste se över sina plattformar och arbetssätt. Anna ser detta som en spännande möjlighet och är riktigt positiv till utvecklingen.

Vi springer ledigt över ämnen som partnerskap, kryptovalutor, blockkedjor, fintech, open banking platform och digital transformation här under 20 minuter! Ni som gillar transparent och modigt ledarskap i en högföränderlig värld kommer gilla Anna!

Anna Storåkers är chef över Nordeas svenska verksamhet och sitter i styrelsen för den börsnoterade konsultfirman eWork. På erfarenhetskontot har hon roller på såväl konsultföretaget McKinsey som på investmentbanken Goldman Sachs.

Lyssna direkt

Serendipity Challenge

Serendipity Challenge är en årlig nationell tävling öppen för alla Sveriges entreprenörsledda bolag i startup- och tillväxtfas. Finalen i tävlingen äger rum under Almedalsveckan och samlar 50 framtidsbolag utav vilka “Årets startupbolag” och “Årets tillväxtbolag” koras.

På eventet Summit Stockholm träffas startups, företagsledare, tjänstemän, politiker och innovatörer och diskuterar just innovation, entreprenörskap och tech.

Den här podden

Det här är en podcast om digitalisering och framtiden – ett ämne i taget. Vi är i ett skifte – sannolikt ett av de större och snabbare skiftena Homo Sapiens upplevt. Det tycker vi på podden är värt att prata om eftersom summan av allt vi gör nu blir vårt samhälle imorgon. Bränslet till våra samtal kommer från Mats och Andreas dagliga arbeten.

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Ps! Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från Anitek och specifikt skivan Mind Express i våra bakgrunder.