“I’ll have my people talk to your people” är snart “I’ll have my AI talk to your AI”. Vi pratar med Hannes om människan, tekniken och helheten. 

Digitaliseringen förändrar inte bara vårt samhälle och vår ekonomi utan våra värderingar och vår biologi. Men är det självklart att vi människor inte bara ska använda teknik – utan också bli teknik? Hannes är övertygad om svaret medan Mats och Andreas har hittat en ny idol.

Transhumanism, nya evolutionära steg och artificiell intelligens hinner vi avhandla i ett kort men snärtigt samtal med en frände.

Hannes Sjöblad är biohackare och chief disrupting officer på Epicenter i Stockholm – ett hus för digital innovation.

Lyssna direkt

Eller lyssna via itunesandroid eller RSS!

Serendipity Challenge

Serendipity Challenge är en årlig nationell tävling öppen för alla Sveriges entreprenörsledda bolag i startup- och tillväxtfas. Finalen i tävlingen äger rum under Almedalsveckan och samlar 50 framtidsbolag utav vilka “Årets startupbolag” och “Årets tillväxtbolag” koras.

eventet i Almedalen 2018 träffas startups, företagsledare, tjänstemän, politiker och innovatörer och diskuterar just innovation, entreprenörskap och tech.

Den här podden

Killander & Björk är en podcast om vår digitala nutid och framtid. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Futurist och Digital Strateg på Esatto. Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon med ambitionen att hjälpa oss i Sverige att engagera oss i en sund framtid designad kring människor.

Ps! Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från Anitek och specifikt skivan Mind Express i våra bakgrunder.