Det kan finnas 100 bra idéer men det är utförandet som är tricket. Vi pratar med Eva om hur Sverige blir bäst i världen på utförande.

Eva har många tankar kring hur Sverige kan bli bäst i världen på scaling up. Och hur avgörande det här med att göra meningsfulla saker är. Vi pratar här allt från hur entreprenörskultur och integration kan sitta ihop. En ödmjuk start i Dalarna. Hållbar as default och mycket mer. Allt ryms såklart inte i ett poddavsnitt. Men här gör vi ett försök.

Efter en lång karriär inom finanssektorn med 30 års erfarenhet i näringslivet, bland annat som entreprenör och anställd inom Investor samt vd och ordförande för Erik Penser Bank har Eva valt en väg som ängelinvesterare och styrelseproffs. Eva toppar ofta listor som Sveriges mäktigaste tech-investerare.

Lyssna direkt

Eller lyssna via itunesandroid eller RSS! Prenumerera gärna 🙂

Serendipity Challenge

Serendipity Challenge är en årlig nationell tävling öppen för alla Sveriges entreprenörsledda bolag i startup- och tillväxtfas. Finalen i tävlingen äger rum under Almedalsveckan och samlar 50 framtidsbolag utav vilka “Årets startupbolag” och “Årets tillväxtbolag” koras.

eventet i Almedalen 2018 träffas startups, företagsledare, tjänstemän, politiker och innovatörer och diskuterar just innovation, entreprenörskap och tech.

Den här podden

Killander & Björk är en podcast om vår digitala nutid och framtid. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Futurist och Digital Strateg på Esatto. Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon med ambitionen att hjälpa oss i Sverige att engagera oss i en sund framtid designad kring människor.

Ps! Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från Anitek och specifikt skivan Mind Express i våra bakgrunder.