Serendipity Challenge Almedalen 2018 är vid sin ände, tävlingen är avgjord, städning pågår, tält ska rivas och bilar lastas. Har ett crescendo av passionerat hårt arbete lönat sig?

Svenska Dagbladets Per Gudmundson tycker vi beskrev Serendipity Challenge i Almedalen kanske allra bäst: ”Här sker revolutioner hela tiden, tack vare företagen, helt utan politiska program. Någon kanske undrar vad vi ska med politikerna till.”

Så vad är det egentligen gänget bakom Serendipity Challenge vill bygga? Vad ska allt det här arbetet leda till? Vi pratar om detta och om hur vi tycker eventet och poddandet har gått. Har några reflektioner landat? Vi tror det. Vi är helt överens om att någonting riktigt viktigt har uppstått – en serendipitet!

Omid Ekhlasi är grundare till tävlingen Serendipity Challenge och tävlingschef. Han är också kommunikationschef för Serendipity.

Lyssna direkt

Eller lyssna via itunesandroid eller RSS! Prenumerera gärna 🙂

Serendipity Challenge

Serendipity Challenge är en årlig nationell tävling öppen för alla Sveriges entreprenörsledda bolag i startup- och tillväxtfas. Finalen i tävlingen äger rum under Almedalsveckan och samlar 50 framtidsbolag utav vilka “Årets startupbolag” och “Årets tillväxtbolag” koras.

eventet i Almedalen 2018 träffas startups, företagsledare, tjänstemän, politiker och innovatörer och diskuterar just innovation, entreprenörskap och tech.

Den här podden

Killander & Björk är en podcast om vår digitala nutid och framtid. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Futurist och Digital Strateg på Esatto. Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon med ambitionen att hjälpa oss i Sverige att engagera oss i en sund framtid designad kring människor.

Ps! Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från Anitek och specifikt skivan Mind Express i våra bakgrunder.