Lisa Sällvin och Caroline Cakka Wallmark är två mycket samhällsengagerade kvinnor i tech. Vi pratar om upplevelsen av att vara kvinna i tech och vilket arbete som återstår för att bygga sunda team och verksamheter. Homogent är fragilt. Mångfald är mångkraft.

Vi vill med avsnittet rikta ett extra ljus mot GeekGirlMini i Sundsvall och deras oerhört viktiga arbete med digitaliseringsagenterna. Att vara barn i tech och digitaliseringen är något vi direkt känner vi behöver återkomma till i podden framöver.

Lyssna direkt

Eller lyssna via itunesandroid eller RSS! Prenumerera gärna 🙂

Eller kika via Voyd såklart!

Good Tech Conference via Voyd!

Good Tech Conference

Med över 400 deltagare årligen från privat och offentlig sektor till startup-bolag skapar Good Tech Conference en plats för nätverkande, utveckling och kunskapsutbyte. Utgångspunkt för konferensen är att den ska ge plats för viktiga ämnen och riktiga frågor. I år är temat kreativitet och vilka digitala möjligheter som finns eller kan uppstå genom kreativa idéer.

Den här podden

Killander & Björk är en podcast om vår digitala nutid och framtid. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Futurist och Digital Strateg på Esatto. Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon med ambitionen att hjälpa oss i Sverige att engagera oss i en sund framtid designad kring människor.

Ps! Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från Floating Spirits – When You Can’t Say Goodbye som helt enkelt är good teknologi.