Erik är frontmannen bakom den nu globala Svenska sensationen Sirqus Alfon. Något sånt skulle räcka för många, men inte för Erik. Han skillset omfattar mycket mer – exempelvis riktigt spännande perspektiv på digitalisering, tech och samhällsbygge i en ny era.

Det pratar vi om på podden idag. Det och uppkopplade tandborstar.

Sirqus Alfon är en musikteatergrupp, med ursprung i Norrköping. Gruppen grundades 1997 och cirkus, eldkonst, teater och musik är huvudingredienser.

Efter många års experimenterande på Europas gator tog de 2004 ut en föreställning på turné i Tyskland med hjälp av en agentur i Berlin. De har sedan dess turnerat i Europa, Sydamerika, USA, Mellanöstern och Kina. Under sex års tid har de arbetat med Riksteatern och samarbetat med Cirkus Cirkör.

Lyssna direkt

Eller lyssna via itunesandroid eller RSS! Prenumerera gärna 🙂

Eller kika via Voyd såklart!

Good Tech Conference via Voyd!

Good Tech Conference

Med över 400 deltagare årligen från privat och offentlig sektor till startup-bolag skapar Good Tech Conference en plats för nätverkande, utveckling och kunskapsutbyte. Utgångspunkt för konferensen är att den ska ge plats för viktiga ämnen och riktiga frågor. I år är temat kreativitet och vilka digitala möjligheter som finns eller kan uppstå genom kreativa idéer.

Den här podden

Killander & Björk är en podcast om vår digitala nutid och framtid. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Futurist och Digital Strateg på Esatto. Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon med ambitionen att hjälpa oss i Sverige att engagera oss i en sund framtid designad kring människor.

Ps! Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från Floating Spirits – When You Can’t Say Goodbye som helt enkelt är good teknologi.