När vi frågar Ashkan om internets framtid tar han oss direkt till jägar- och samlarsamhällen. Och det är precis det vi älskar med Ashkan.

Här har vi en person som ser saker i helheter och gör fascinerande liknelser kring mönster som går igen. För att inte tala om det rika språk Ashkan använder för att beskriva vår tids stora händelse; Förflyttningen in i ett nytt samhälle med en helt ny kultur!

Vi pratar med honom minuterna innan äntrar scen för att lysa upp den norrländska himlen med analogier, energi och kunskap.

Lyssna direkt

Eller lyssna via itunesandroid eller RSS! Prenumerera gärna 🙂

Eller kika via Voyd såklart!

Good Tech Conference via Voyd!

Good Tech Conference

Med över 400 deltagare årligen från privat och offentlig sektor till startup-bolag skapar Good Tech Conference en plats för nätverkande, utveckling och kunskapsutbyte. Utgångspunkt för konferensen är att den ska ge plats för viktiga ämnen och riktiga frågor. I år är temat kreativitet och vilka digitala möjligheter som finns eller kan uppstå genom kreativa idéer.

Den här podden

Killander & Björk är en podcast om vår digitala nutid och framtid. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Futurist och Digital Strateg på Esatto. Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon med ambitionen att hjälpa oss i Sverige att engagera oss i en sund framtid designad kring människor.

Ps! Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från Floating Spirits – When You Can’t Say Goodbye som helt enkelt är good teknologi.