(1) Är internet som vi känner det utmanat eller behöver vi faktiskt städa upp lite? Och (2) hur ser Isobel på Dataföreningens roll i digitaliseringen? 

Vi pratar om två riktigt viktiga frågeställningar som kräver mycket mer tid och kärlek än de 30 minuter vi fick låna av Isobel idag. Men vi hoppas på fortsatta samtal kring saker som både vi på podden och Isobel känner mycket passion kring!

I samtalet dundrar vi också in i detaljer och referenser utan att hinna langa kontext alla gånger – exempelvis;

Isobel Hadley-Kamptz är skribent och författare och har skrivit om it-frågor i många år. Hon är också ordförande i Dataföreningen, en ideell och oberoende intresseorganisation som funnits sedan 1949 och arbetar för en positiv utveckling av digitaliseringens möjligheter.

Tidigare arbetade Isobel i Digitaliseringskommissionen, en offentlig utredning tillsatt av regeringen för att bidra till bästa möjliga digitaliseringspolitik.

Lyssna direkt

Eller lyssna via itunesandroid eller RSS! Prenumerera gärna 🙂

Eller kika via Voyd såklart!

Good Tech Conference via Voyd!

Good Tech Conference

Med över 400 deltagare årligen från privat och offentlig sektor till startup-bolag skapar Good Tech Conference en plats för nätverkande, utveckling och kunskapsutbyte. Utgångspunkt för konferensen är att den ska ge plats för viktiga ämnen och riktiga frågor. I år är temat kreativitet och vilka digitala möjligheter som finns eller kan uppstå genom kreativa idéer.

Den här podden

Killander & Björk är en podcast om vår digitala nutid och framtid. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Futurist och Digital Strateg på Esatto. Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon med ambitionen att hjälpa oss i Sverige att engagera oss i en sund framtid designad kring människor.

Ps! Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från Floating Spirits – When You Can’t Say Goodbye som helt enkelt är good teknologi.