Good Tech Conference är i mål. 

Hur gick det då egentligen? Både för podden och för konferensen? Nåddes förväntningarna? Höll strategierna? Verkar publiken och besökarna nöjda? Vi bjöd in Lars och Linda för att ”tanka ur” efter konferensen. Ni hör oss samtala om reflektioner och upplevelser medan både poddstudio och stora scenen monteras ned i bakgrunden.

Linda Maresch Bergström är konferensens projektledare och Lars Persson Skandevall är VD för Bron Innovation som anordnar konferensen.

Lyssna direkt

Eller lyssna via itunesandroid eller RSS! Prenumerera gärna 🙂

Eller kika via Voyd såklart!

Good Tech Conference via Voyd!

Good Tech Conference

Med över 400 deltagare årligen från privat och offentlig sektor till startup-bolag skapar Good Tech Conference en plats för nätverkande, utveckling och kunskapsutbyte. Utgångspunkt för konferensen är att den ska ge plats för viktiga ämnen och riktiga frågor. I år är temat kreativitet och vilka digitala möjligheter som finns eller kan uppstå genom kreativa idéer.

Den här podden

Killander & Björk är en podcast om vår digitala nutid och framtid. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Futurist och Digital Strateg på Esatto. Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon med ambitionen att hjälpa oss i Sverige att engagera oss i en sund framtid designad kring människor.

Ps! Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från Floating Spirits – When You Can’t Say Goodbye som helt enkelt är good teknologi.