Polischefen Andreas Zehlander har gått från noll till 23 000 kontakter på Linkedin på ett år. Vi pratar med honom om bilden av polisen, vad som ligger bakom det otroliga engagemanget och vad hans kollegor egentligen tycker om hans nyvunna internetfame.

Som topp 1% av alla linkedin-användare inom rättsväsendet globalt sett är Andreas Zehlander en klass för sig. Från surströmmingschallenge med state troopers i usa till uniformerade poliser i skidbacken – genomslaget på de publicerade inläggen är enormt och hans tankar och idéer om den offentliga sektorns ökade närvaro i den digitala världen efterfrågas från många håll.

Vi rör oss kring ämnen som varumärkesetablering, värdegrund, kultur och framgångsfaktorerna för digitalt ledarskap som alla ledare borde höra.

(Ps! Följ Andreas Zehlander på linked in såklart!)

Lyssna direkt

Sponsrad av Bisnode

Smart data kan göra allt från att hjälpa ambulanser att hitta rätt olycksplats till att bekämpa terrorism men även hjälpa dig hitta rätt målgrupp och fatta smartare affärsbeslut Det är alla möjligheter som gör data så spännande att jobba med – ingenting är omöjligt om man vet hur man arbetar med data, matchar data, får insikter från data och behandlar data med respekt.

Bisnode är ett ledande europeiskt Data & Analys-företag verksamt i 19 länder med 2 100 anställda som varje dag levererar Smart Data till våra 130 000 kunder. Vi matchar och analyserar vår data med din kunddata tillsammans med den data som dagens anslutna värld genererar. På så sätt hjälper Bisnode er att hantera risk, att öka träffsäkerheten i er marknadsföring och stärka er övergripande beslutsförmåga – vilket i slutändan kommer öka er försäljning och intäkter.

Läs mer om Bisnode och att fatta beslut utifrån data här!

Sundsvall 42

Det här avsnittet ingår i vår serie från livepoddningen under Sundsvall 42.

Läs mer om Sundsvall 42 här!

Livesändning

Vår mediaskillade kompis Thomas Norlin från Norlins förlag testade att livesända vår intervju också (Tack Thomas!). Kika gärna nedan!

Den här podden

Det här är en podcast om digitalisering och framtiden – ett ämne i taget. Vi är i ett skifte – sannolikt ett av de större och snabbare skiftena Homo Sapiens upplevt. Det tycker vi på podden är värt att prata om eftersom summan av allt vi gör nu blir vårt samhälle imorgon. Bränslet till våra samtal kommer från Andreas och Mats dagliga arbeten.

Lyssna gärna. Kommentera ännu hellre. Och vill ni prenumerera på vår podd blir vi överlyckliga!

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Ps! Stort tack till Esatto och Gullers Grupp för all stöttning!