Hur får man framtiden att anlända tidigare? Det har Patrik Nyström från Warp Institute investerat väldigt mycket tid att tänka på. Det märks direkt när man pratar med honom. Det märkte också alla konferensdeltagare när Patrik tog oss med på en resa in i framtiden genom ett batteri av spännande och positiva koncept som ”finishing keynote” för oss på Sundsvall 42.

Warp Institute är en stiftelse med syfte att sprida en positiv framtidstro i Sverige samt inspirera och utbilda människor att tillvara på möjligheterna med ny teknik. De tror – precis som oss på podden – att människan står på tröskeln till sin mest spännande tid och är övertygande om att framtiden innehåller fantastiska möjligheter.

Patrik var med i förändringen av finansbranschen och var en av de första anställda på Avanza Bank och slutade som försäljningschef på det börsnoterade bolaget. Patrik har vidare haft ledande positioner inom finans och kommunikation som rådgivare åt investmentfirmor och startupbolag samt CEO på event-kommunikationsbyrå Connectify.

I vårt samtal fick vi möjlighet att borra i några av Patriks tankegångar om framtiden. Vi pratade faktabaserat och konkret om vår framtid. Vi talade om naturliga faser för utveckling såväl som vad vi tror kan ligga i vår närmaste horisont här! Ett härligt positivt samtal med en likasinnad (som vi hoppas kommer fortsätta vid fler tillfällen)!

Lyssna direkt

Följ Warp Institute!

Missa inte Sveriges mest optimistiska Facebookgrupp från Warp Institute.

Dessutom kan det vara värt att hålla koll på Warp Institues hemsida också. Samt Twitter. Och Linked In såklart!

Sundsvall 42

Det här avsnittet ingår i vår serie från livepoddningen under Sundsvall 42.

Läs mer om Sundsvall 42 här!

Den här podden

Det här är en podcast om digitalisering och framtiden – ett ämne i taget. Vi är i ett skifte – sannolikt ett av de större och snabbare skiftena Homo Sapiens upplevt. Det tycker vi på podden är värt att prata om eftersom summan av allt vi gör nu blir vårt samhälle imorgon. Bränslet till våra samtal kommer från Andreas på Gullers Grupp och Mats dagliga arbeten.

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Lyssna gärna. Kommentera ännu hellre. Och vill ni prenumerera på vår podd blir vi överlyckliga!

Ps! Stort tack till Esatto och Gullers Grupp för all stöttning!