Dr Kate Stone är magisk. Allt som hon säger. Allt som hon gör. Allt som hon rör vid blir liksom magiskt.

Hennes vision är att världen kommer att drivas av teknologi men att den blir snudd på osynlig. Lite som Harry Potters värld faktiskt.

På Sundsvall 42 charmade hon en fullsatt salong med nära 500 personer genom sin berättelse och sina lekfulla produkter. Konkret är det teknologi printat på papper. Men om man lockas in i hennes värld så förstår man att det är så mycket mer. För att OM Kate lyckas så kommer hon ha demokratiserat tillverkningsprocessen av en snudd på magisk teknologi samtidigt som hon har möjliggjort så att vem som helst – i universum – kan bli kreativ.

Det här pratar vi med henne om på podden. Det och mycket mycket mer. (Ps! Intervjun är på engelska)

Lyssna direkt

Eller prenumerera via Itunes, Android eller RSS

Sponsrad av Bisnode

Smart data kan göra allt från att hjälpa ambulanser att hitta rätt olycksplats till att bekämpa terrorism men även hjälpa dig hitta rätt målgrupp och fatta smartare affärsbeslut Det är alla möjligheter som gör data så spännande att jobba med – ingenting är omöjligt om man vet hur man arbetar med data, matchar data, får insikter från data och behandlar data med respekt.

Bisnode är ett ledande europeiskt Data & Analys-företag verksamt i 19 länder med 2 100 anställda som varje dag levererar Smart Data till våra 130 000 kunder. Vi matchar och analyserar vår data med din kunddata tillsammans med den data som dagens anslutna värld genererar. På så sätt hjälper Bisnode er att hantera risk, att öka träffsäkerheten i er marknadsföring och stärka er övergripande beslutsförmåga – vilket i slutändan kommer öka er försäljning och intäkter.

Läs mer om Bisnode och att fatta beslut utifrån data här!

Kolla upp Dr Kate Stone

Googla henne såklart och följ henne på twitter! Kika på Youtube och naturligtvis hennes TED-talk! Rekommenderar även att ni kikar på hennes företag http://www.novalia.co.uk/ så att ni kan beställa lite spännande prylar till era labbar.

Sundsvall 42

Det här avsnittet ingår i vår serie från livepoddningen under Sundsvall 42.

Läs mer om Sundsvall 42 här!

Den här podden

Det här är en podcast om digitalisering och framtiden – ett ämne i taget. Vi är i ett skifte – sannolikt ett av de större och snabbare skiftena Homo Sapiens upplevt. Det tycker vi på podden är värt att prata om eftersom summan av allt vi gör nu blir vårt samhälle imorgon.

  • Lyssna gärna. Kommentera ännu hellre. Och vill ni prenumerera på vår podd blir vi överlyckliga!
  • Ps! Stort tack till Esatto och Gullers Grupp för all stöttning!
  • Ps2! Vi använde musik från uberskillade Roger Plexico i den här intervjun.