Med någon veckas perspektiv resonerar vi lite om vår upplevelse av att livepodda och konferensen Sundsvall 42 i allmänhet. Vad som startade som en tanke om ett litet experiment i våras blev 14 avsnitt, 12 intervjuer och nära 6 timmar material. 

Vi har fått väldigt mycket feedback under de efterföljande veckorna. Ni är ett ganska stort gäng som har börjat lyssna på vår podd nu (och det är vi sjukt tacksamma över). Ni har också kommit med massor med idéer om ämnen och hur vi kan utvecklas – och vi sörplar glupskt i oss. Det pratar om här idag.

I avsnittet pratar vi också om att det var en av de mest utvecklande saker vi gjort i våra yrkesliv. Om modet gänget bakom konferensen hade då de investerade deras förtroende i oss och varför vi tror att konferensen är på väg in i en gyllende tid.

Digitalisering angår oss alla. Vi ska tillsammans bygga nånting helt nytt nu. För den som besökte årets konferens där temat var 30 år in i framtiden så blev det uppenbart. Därför är det viktigt med samtal om vilken värld vi ska skapa nu och aldrig har etik, moral och filosofi varit viktigare.

Så tack för stödet, peppen och samtalen alla gamla och nya poddlyssnare!

Lyssna direkt

Sundsvall 42

Det här avsnittet ingår i vår serie från livepoddningen under Sundsvall 42.

Läs mer om Sundsvall 42 här!

Den här podden

Det här är en podcast om digitalisering och framtiden – ett ämne i taget. Vi är i ett skifte – sannolikt ett av de större och snabbare skiftena Homo Sapiens upplevt. Det tycker vi på podden är värt att prata om eftersom summan av allt vi gör nu blir vårt samhälle imorgon. Bränslet till våra samtal kommer från Mats och Andreas dagliga arbeten.

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Lyssna gärna. Kommentera ännu hellre. Och vill ni prenumerera på vår podd blir vi överlyckliga!

Ps! Stort tack till Esatto och Gullers Grupp för all stöttning!

Ps2! Tack till Illocanblo för musiken som vi använde i podden hela Sundsvall 42.