Hur ser vi att handel går till i vår framtid? Kommer pengar finnas kvar? Vad händer med valutorna när vårt förtroende för de institutioner som reglerar valutors värde minskar?

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp, och Mats Björk, ”Digital” kille på Esatto, diskuterar hur de tror att vår syn på pengar ändras i det här skiftet vi är i nu.

Lyssna på Killander & Björk – Pengarna här

Sponsrad av Bisnode

Smart data kan göra allt från att hjälpa ambulanser att hitta rätt olycksplats till att bekämpa terrorism men även hjälpa dig hitta rätt målgrupp och fatta smartare affärsbeslut Det är alla möjligheter som gör data så spännande att jobba med – ingenting är omöjligt om man vet hur man arbetar med data, matchar data, får insikter från data och behandlar data med respekt.

Bisnode är ett ledande europeiskt Data & Analys-företag verksamt i 19 länder med 2 100 anställda som varje dag levererar Smart Data till våra 130 000 kunder. Vi matchar och analyserar vår data med din kunddata tillsammans med den data som dagens anslutna värld genererar. På så sätt hjälper Bisnode er att hantera risk, att öka träffsäkerheten i er marknadsföring och stärka er övergripande beslutsförmåga – vilket i slutändan kommer öka er försäljning och intäkter.

Läs mer om Bisnode och att fatta beslut utifrån data här!

Podden

Det här är en podcast som diskuterar hur vår framtid potentiellt kan se ut – ämne för ämne.

Mats och Andreas arbetar båda dagligen med att förflytta grejer. Oftast människor, företag och institutioner in i den här nya globala, urbaniserade och digitala världen som växer fram. Vissa kallar det ”Digital transformation”, andra ”Digitalisering”, och några ”det här med internet”.

De använder sedan deras erfarenheter och intressen för att diskutera hur de tror att världen evolverar. Men innan de börjar snacka klickar de på någon form av record-knapp uppe på en datamaskin som i sin tur spottar ut ett podd-avsnitt. Typ. Mer?