Det här är en podd som pratar om vår digitala nutid och framtid. Det gör vi egentligen på 3 sätt;

#1 Ämne för ämne

Vi gör någonstans mellan 3-6 stora ämnesavsnitt per säsong (per halvår) där vi tittar på dåtid, nutid och framtid kring ett specifikt ämne – exempelvis pengar, hälsan, skolan eller varför inte sexet i framtiden?

#2 Samtal med andra

Utöver det bjuder vi in spännande personer till samtal om deras digitala framtid – exempelvis Annakarin Nyberg och Clara Lidström om varumärkesbyggande i digital kontext, Saeid Esmaeilzadeh om hur man bygger imperium kring serendipitet eller varför inte Petter Alexis om hur artisteri fungerar i en digitaliserad värld.

#3 Livepodd

Vi har gjort några livepoddar på konferenser och ser nog att det kommer bli mer av den varan framgent. Exempelvis Serendipity Challenge och Sundsvall 42. Dessa avsnitt numreras lite annorlunda och brukar ha ett litet intro- och outroavsnitt.

Hur stor är digitaliseringen?

Vi frågar alla våra gäster hur stor digitaliseringen är? Det är en knepig fråga som ger väldigt många olika svar. Själva tror vi digitaliseringen är det största skiftet som människan genomgått. Det tycker vi kan vara värt att tänka lite kring och prata lite om. Därför driver vi podden Killander & Björk tillsammans.

Personerna bakom podden

Andreas Killander

Andreas Killander arbetar som Creative Director på Gullers Grupp i Sundsvall. Han väljer ofta att betrakta ämnen och företeelser från ett oväntat perspektiv – gärna med ett smart begrepp som vapen. I samtalen är Andreas väldigt påläst och använder många illustrerande exempel utifrån när podden “bryter” i ämnen.

Andreas har snart 20 års erfarenhet från kommunikation, reklam och digital.

Följ @andreaskilland på Twitter eller bli kompis här på LinkedIn.

Mats Björk

Mats arbetar som Digital Strateg på Esatto i Sundsvall. Han gillar att “måla med den breda penseln” och att försöka tänka stort. I samtalen pratar Mats mer på uppstuds, reaktivt och yvigt än sin poddkollega vilket vi hoppas ger en spännande dynamik i våra samtal.

Mats har lång erfarenhet från techscenen och har arbetat med IT och digital sedan 1997. Här finns Mats på twitter, här bloggar Mats om digitala grejer och här hittar man Mats på LinkedIn.

Licenser

Allt innehåll på plattformen Killander & Björk lyder under CC BY 2.5 SE om inget annat anges för specifika innehåll. Vi kan tyvärr inte använda CC0 än eftersom vi remixar andras material i plattformen. Öppen kunskap ftw ?!

Samarbete

Vi samarbeta gärna i meningsfulla och viktiga projekt. Ta kontakt så bollar vi!

Superstort tack till

Esatto är en digital byrå.