Hur är man en ledare i digitaliseringen? Och ska man se sig som en ledare för sin egen förändring? Är en digital ledare annorlunda mot en ”industriell” ledare?

I del 1 av 3 av vår livepodd kring digitalisering och ledarskap snabbintervjuar vi Maria Wessén Kontorschef Företag NordeaEva Högdahl, CEO Almi Företagspartner Mitt AB och Christine Larsson Schedin, Kontorschef PwC Sweden om vad dom ser i kristallkulan kring digitalisering och hur de ser på ledarskapet kring de digitala frågorna.

Vi försöker lista begrepp och egenskaper som vi tycker hör framtiden till; Vi pratar mod, partnerskap, öppenhet, experiment, våga göra fel och personligt ledarskap för att nämna några.

Lyssna direkt

Livepodd med Almi, Nordea och PwC

Den 20 Februari genomförde vi på en livepodd med ämnet ”vår digitala framtid och dess ledarskap” för ett kvinnonätverk som Almi, Nordea och PwC har i Sundsvall. I publiken satt över 80 kvinnor i alla åldrar och hjälpte oss att försöka bryta ner och samtala om temat.

I del 1 intervjuade vi Maria Wessén på Nordea i Sundsvall, Eva Högdal CEO Almi Sundsvall och Christine Larsson Schedin, Kontorschef PwC Sundsvall om digitalisering och ledarskap.

I del 2 resonerar Andreas och Mats om vår digitala framtid och 3 nivåer av ledarskap. Micro, Organisation och Macro – eller snarare personligt ledarskap, för verksamheter och för nationer.

I del 3 intervjuar vi Johanna Gbenplay, Store Manager IKEA Sundsvall  

Den här podden

Lyssna gärna. Kommentera! Och vill ni prenumerera på vår podd blir vi överlyckliga!

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Ämne för ämne traverserar Mats och Andreas vår digitala framtid och samtid. Andreas Killander arbetar som Creative Director på Gullers Grupp i Sundsvall där han till vardags hjälper företag och verksamheter med allehanda förflyttningar mot digital. Mats Björk är en digital strateg som jobbar med s.k ”transformation” och framtidsfrågor på Esatto i Sundsvall.

Tillsammans spelar de in deras pågående filosofiska samtal om den nya värld vi håller på att bygga. Mer?

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg och Illocanblo

Ps! Stort tack till Esatto och Gullers Grupp för all stöttning!