RGNT Motorcycles är elektriska, ”BORN IN SWEDEN. HANDCRAFTED IN KUNGSBACKA” och använder klassiska formfaktorer som har bevisat track record. Vi pratar här med Lina Kanstrup medgrundare och marknadschef om deras quest.

Lina kommer precis från en panel där hon diskuterade framtiden med Max Mohammadi – Medgrundare PlasticFri, Erik Odén – Grundare C-Green och Oskar Kihlmark – Head of Startup & Growth Nordea

I det här avsnittet delar vi kunskap kring;

  • Entreprenörens roll i klimatomställningen
  • Hur alla verksamheter kan navigera framtiden snabbare, smartare och grönare
  • ACES – autonoma, uppkopplade, elektriska och delade fordon
  • Retro och hållbar! – värdet av att använda älskade formspråk i produktutveckling
  • Nästa generation tillverkande industri i Sverige!
  • Varför man ska tänka lokalt!

Psst! Vilken vill ni ha? En Classic eller en Scrambler? Vi vill ha båda!

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Techarenan Bright 2021

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap.

De bidrar till positiv utveckling i samhället genom att främja och förena entreprenörer, individer, organisationer, företag och politiker som förändrar, förbättrar och utvecklar vårt samhälle.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg