Märtha är politisk ekonom och har ett sjätte sinne för framtiden. Nyligen satt Märtha också med i EU-kommisionens utredningsgrupp för att ta fram en visionär strategi för Europas industri.

Vi får här ett samtal om att rubba strukturer och om vilka förmågor och individer som behövs för att få ner framtiden i mattan. Från teknologisk intuition till konstnärlighet, co-leadership och 10x-tänkande. Och så naturligtvis Greta Thunberg.

Följ med i ett samtal som lägger ett framtidspussel med begrepp som individmäktig teknik, kontrafaktiskt historia och värdebaserad tillväxt. Tänk att framtiden faktiskt börjar där det här avsnittet slutar.   

Avsnittet är sponsrat av Bisnode.

Lyssna direkt

Eller lyssna via …

    

Bisnode Unleashed 2019

Bisnode Unleashed är ett event där vi tillsammans utforskar bland annat AI, smart data och hållbart företagande. Här får du träffa några av samtidens mest inspirerande talare som grundaren av The Marketoonist Tom Fishburne, tech- och 3D-tryckningsexperten Märtha Rehnberg, författaren och digitaliseringsexperten David Ståhlberg samt robotutvecklaren Fredrik Löfgren.

Här är eventets alla avsnitt.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg samt Anitek!