Vi träffar här Shori Zand och pratar om hennes entreprenörsresa. Eller stryk det. Livsresa med stora inslag av modernt entreprenörskap är en mer rättvis beskrivning. Shori bjuder in dig som lyssnar till en berättelse om vad som går in i att skapa egen vårdkoncern – Avesina – med totalt 1 400 anställda. En berättelse som vår gäst hintar om i podden men som hon till fullo bjuder på i den kommande boken ’den udda fågeln’.

I det här avsnittet delar vi kunskap kring;

  • Affärssinne, mod och kulturbygge
  • Mångfald och att ha någonting att bevisa
  • Kompetens, insikt och handlingskraft
  • Ledarskapet
  • Jämställdhet

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Techarenan Bright 2021

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap.

De bidrar till positiv utveckling i samhället genom att främja och förena entreprenörer, individer, organisationer, företag och politiker som förändrar, förbättrar och utvecklar vårt samhälle.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg