Felicia har genom sitt och sina kollegors engagemang och erfarenheter från över 40 000 möten med unga människor djupgående insikter i Generation Z:s syn på arbetslivet. I det här avsnittet delar hon med sig av viktiga lärdomar om hur samhällen och arbetsgivare kan förbättra samverkan för att möta framtidens arbetskraft.

Vi utforskar hur arbetsgivare och samhällen kan anpassa sig för att inte bara attrahera utan också inspirera unga talanger till att göra medvetna karriärval. Lyssna på vårt samtal för att förstå de utmaningar och möjligheter som dagens arbetsgivare står inför när de försöker locka till sig dynamiska och medvetna unga människor på en ständigt föränderlig arbetsmarknad.

Vi delar kunskap kring

  • Generation Z:s förväntningar på arbetslivet
  • Bryggan mellan ungdomar och arbetsgivare
  • Användbara verktyg och strategier för arbetsgivare
  • Insikter som kan stärka ert arbetsgivarvarumärke
  • Hur man engagerar unga arbetstagare
  • Framtiden för Generation Z
  • Nyckelfynd från rapporten: Vad vill Charlie?

Ps! Här kan du läsa rapporten Vad vill Charlie?

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg