Charlotte driver en digital begravningsbyrå. Vi pratar om vad det innebär och varför digitaliseringen kan vara en oerhörd tillgång för oss människor. Inte minst med tanke på vårt komplicerade förhållande till död och sorg. Om hur vi kanske kan komma att sätta högre värdet på livet genom att få mer kunskap och guidning om den oundvikliga livshändelsen döden.

Samtalet blev långt och bra. Vi snuddade dock bara på ytan kring ett område som förtjänar mycket fokus framgent.

Lyssna direkt

Eller lyssna via itunesandroid eller RSS! Prenumerera gärna 🙂

Eller kika via Voyd såklart!

Good Tech Conference via Voyd!

Ps! Intresserar området er? Missa inte vårt avsnitt om döden i 4 delar; Döden 1/4, Döden 2/4, Döden 3/4, Döden 4/4 

Good Tech Conference

Med över 400 deltagare årligen från privat och offentlig sektor till startup-bolag skapar Good Tech Conference en plats för nätverkande, utveckling och kunskapsutbyte. Utgångspunkt för konferensen är att den ska ge plats för viktiga ämnen och riktiga frågor. I år är temat kreativitet och vilka digitala möjligheter som finns eller kan uppstå genom kreativa idéer.

Den här podden

Killander & Björk är en podcast om vår digitala nutid och framtid. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Futurist och Digital Strateg på Esatto. Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon med ambitionen att hjälpa oss i Sverige att engagera oss i en sund framtid designad kring människor.

Ps! Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från Floating Spirits – When You Can’t Say Goodbye som helt enkelt är good teknologi.