Hanna arbetar som VD för Sveriges Television. Vi pratar med Hanna om hur de på SVT prioriterar vad de ska visa på TV. Det kan låta som en enkel fråga men när Hanna berättar om sin organisation, sina arbetssätt och SVTs oerhört breda målgrupp förstår vi att många smarta hjärnor har varit inblandade i SVT otroligt fina renommé.


I det här avsnittet delar vi kunskap kring:

  • Hur förstår man tv-tittare
  • TV vs streaming
  • Innovation i public service
  • Journalistik och sökandet efter sanning
  • Hur man kan göra för att få fler innehåll om dinosaurier på SVT

Ps! Livepodd från Techarenan!

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Techarenan Summit 2022

Techarenan är en internationell plattform för innovation och entreprenörskap.

De bidrar till positiv utveckling i samhället genom att främja och förena entreprenörer, individer, organisationer, företag och politiker som förändrar, förbättrar och utvecklar vårt samhälle.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg