Rebecca Töreman arbetar som Business Lead på IKEA Home Smart. Det innebär att hennes vardag handlar om att ta fram IKEA Home Smart-produkter som hjälper oss kunder att få en enklare vardag genom fiffig teknologi. Arbetet handlar i stort om att tillgängliggöra värdet som den snabba teknologiutvecklingen skapat på bred front – utan att kompromissa på IKEAs långa historia och värdegrund.

I det här avsnittet pratar vi om

  • IKEAs tankar om smarta hem
  • vad är smart?
  • arbetssätt och organisation för produktutveckling
  • internet of things
  • hållbarhet
  • partnerskap

Ps! Livepodd från Techarenan!

Lyssna

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Techarenan Summit 2022

Techarenan är en internationell plattform för innovation och entreprenörskap.

De bidrar till positiv utveckling i samhället genom att främja och förena entreprenörer, individer, organisationer, företag och politiker som förändrar, förbättrar och utvecklar vårt samhälle.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg