Kari Anna Fiskvik är en av Norges mäktigaste kvinnor inom tech och arbetar som Vice President Technology på Nordic Choice Hotels. Det är en roll som kräver aktivt arbete för att lösa mer och mer komplexa behov under större och större förändringstryck.

Hotellmiljön är utmärkt att inspireras av. Så hur kan man bli mer hotell undrar vi? Här pågår nämligen nästan all mänsklig aktivitet, den är väldigt social och samarbeten är en naturlig del av arbetet. Här har teknologin många roller att spela men för att spela bra behöver vi verkligen förstå behoven!

I det här avsnittet pratar vi om

  • Nordic Choice Hotels hackerattack
  • Inkluderande arbeten
  • Hållbarhet
  • Innovation för hotell och turism
  • Framtiden för hotellbranschen

Ps! Livepodd på från House Be – Metropol Sundsvall!

Lyssna

Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google
Lyssna på Spotify

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

House Be – coworking på norrländska

House Be är en samlingsplats, för att dela idéer, nätverka, göra affärer och få inspiration och hjälp med att ta sitt bolag till nästa nivå. De har 10 olika coworkingplatser runt om i Sverige.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg