Det är bråda dagar för ekonomer nu. Vi är därför glada att få ett kärt återbesök av Annika Winsth, Nordeas chefsekonom och en ständig röst i nyhetsflödet, för ett djupgående samtal om Sveriges ekonomiska landskap.

Vi pratar bland mycket annat effekterna av en förändrad bild av varumärket Sverige, hur ett slamsigt centralbanksagerande skapat onödigt lidande hos företag och hushåll samt diskuterar de onödiga risker vi ramlar in i pga av en svag krona. Naturligtvis kikar vi också in i den ekonomiska kristallkulan med några saftiga framtidsspaningar för att se om vi bättre kan förstå vår framtid.

Vi delar kunskap kring

  • Det ekonomiska läget
  • En svag kronas effekter på samhället
  • Hur varumärket Sverige påverkar investerare
  • Vad man kan göra nu

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg