Cancerfondens framtidsinriktade vision är en en värld där cancer är besegrad. Målsättningen är att fler ska överleva och färre ska drabbas. Vägen dit går genom att finansiera forskning, skapa engagemang och dela livsviktig kunskap. Ifjol delade Cancerfonden ut nästan en miljard till svensk cancerforskning.

Vi träffar Cancerfondens Generalsekreterare Ulrika Årehed Kågström för att prata nutid och framtid för cancerforskningen samt vilka strategier som finns för att övervinna denna plåga. Ulrika delar med sig av sina tankar, erfarenheter och visioner för kampen mot en av mänsklighetens största utmaningar.

Vi delar kunskap kring

  • Ledarskap i komplexa sammanhang
  • Möjligheterna i cancerforskningen just nu
  • Kommunikation, kunskap och attityder kring cancer och livsstilssjukdomar
  • Sverige och life science

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg