Vet ni vad som händer när man tar en färgstark ledare inom retail, en VD för ett jättestort företag inom skogsbranschen och en politiker med fina idéer om hur Sveriges näringsliv ska fungera och låter dom träffas?

Inte vi heller faktiskt. Därför ville vi testa det.

Här har vi ett rappt panelsamtal mitt på butiksgolvet på IKEA i Sundsvall. Vi bollar koncept och tankar kring hållbarhet, samverkan, forum, träkostymer och naturligtvis artificiell intelligens (såklart)!

Lyssna direkt

Eller lyssna via itunes, android eller RSS!

Handelskammaren Mittsverige

Vi blev inbjudna till Handelskammaren Mittsveriges årsmöte för att livepodda med 3 spännande gäster – det blev totalt 6 avsnitt. Det här avsnittet hör till den serien.

Handelskammaren Mittsverige är länken mellan näringslivet och det offentliga. De är näringslivets samlade röst gentemot politiker, myndigheter och offentlig sektor. Tillsammans med deras medlemmar arbetar de hårt för att göra skillnad och påverka politiska beslut som är viktiga för företagen i regionen. Fokusområdena specifikt är infrastruktur, internationalisering och kompetensförsörjning.

Den här podden

Det här är en podcast om digitalisering och framtiden – ett ämne i taget. Vi är i ett skifte – sannolikt ett av de större och snabbare skiftena Homo Sapiens upplevt. Det tycker vi på podden är värt att prata om eftersom summan av allt vi gör nu blir vårt samhälle imorgon. Bränslet till våra samtal kommer från Mats och Andreas dagliga arbeten.

Och vi är faktiskt inte speciellt politiska – även om vi tycker det är lite väl mustigt med extremer. Men alla får en schysst shot att prata rikt och kunnigt om vad de brinner för hos oss.

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Ps! Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från Anitek och specifikt skivan Mind Express i våra bakgrunder.

Ps2! Tack till både Esatto och Gullers grupp för prylar, support och att ni låter oss äventyra fritt.