Vi pratar med Isabella om framtiden för entreprenörskapet idag. 

Om framgång igår var att lyckas med någon form av rock’n’roll-entreprenörskap, skumpa, börsintroduktioner och mångmiljonssiffror åt alla håll och kanter så kommer kanske inte morgondagens entreprenörskap att se ut så? För när världen pressas av vikande konjunktur, viktiga hållbarhetsarbeten och en högoktanig techscen kommer också entreprenören, investeraren och konsumenten ändra sina beteenden och perspektiv? Men hur undrar vi? 

Lyssna in när vi tar tempen på entreprenörskapet och investerarklimatet med Isabella Löwengrip. Isabella – som förmodligen är den mest lämpliga i vårt land att prata med om just dom här frågorna!

Vi delar kunskap kring

  • Framgång vs meningsfullhet
  • Entreprenörskap och investeringar
  • Entreprenörens beteenden i högkonjunktur vs lågkonjunktur
  • Egenskaper en framtida entreprenör kan ha

PS. Vill du höra mer Isabella efter avsnittet så lyssna in hennes nya podd Fint, fult och pengar! där Isabella och hennes poddkompis Anna Björklund kommenterar det fula, det fina och det viktigaste av allt i vår samtid, popkultur och näringsliv. Vi rekommenderar varmt en lyssning.

Avsnittet är en livepodd från Techarenan Summit 2023

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Techarenan Summit 2023

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap.

De bidrar till positiv utveckling i samhället genom att främja och förena entreprenörer, individer, organisationer, företag och politiker som förändrar, förbättrar och utvecklar vårt samhälle.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg