Idag träffar vi Stina Ehrensvärd som bjuder oss på perspektiv och insikter från hennes företag Yubico. Stina och hennes man Jakob har lyckats bygga en verksamhet från ett vardagsrum i en förort till att spela en central global roll i en vår tids viktigaste frågor.

Yubico är ett globalt cybersäkerhetsföretag som erbjuder avancerade autentiseringslösningar för att förhindra användning av stulna digitala identiteter. Stina och hennes man Jakob lyckades på ett imponerande sätt förena hela Big Tech, som tidigare faktiskt vägrat samarbeta, för att enas om just det – ett avgörande samarbete kring säkerhet.

Lyssna in bakgrunden till det Svenska fenomenet inom cybersäkerhet – Yubico!

Vi delar kunskap kring

  • Digitala identiteter
  • Hur cybersäkerhetsläget ser ut?
  • BigTech och världens tankar kring säkerhet
  • Exakt vad du kan göra för att bevara din digitala identitet

Avsnittet är en livepodd från Techarenan Summit 2023

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Techarenan Summit 2023

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap.

De bidrar till positiv utveckling i samhället genom att främja och förena entreprenörer, individer, organisationer, företag och politiker som förändrar, förbättrar och utvecklar vårt samhälle.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg