Världen förändras fort nu. Framtiden anländer i rekordfart. Men frågan är om inte hastigheten är högst i bilbranschen? Och om den är högst spelar kanske inte så stor roll – den är åtminstone väldigt hög kan vi konstatera när vi träffar Jessica Span VD Volvo Cars Sverige.

Vi hinner på kort tid prata om Jessicas ledarskap, vad som pågår i branschen, hur man kan organisera sig nu, vad löftet till kunder bör vara och vad hon tror är viktigt på resan framåt. Kort och gott tycker vi att Jessica verkar vara helt rätt person, på helt rätt plats, i helt rätt tid och med helt rätt verktyg för att denna perfekta storm av utmaningar och möjligheter ska blåsa till Volvo Cars favör.

Men hör själv – vi är live från techarenan, vi pratar hur Volvo Cars banar väg mot framtiden och vi ger dig Jessica Span

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Techarenan Summit 2023

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap.

De bidrar till positiv utveckling i samhället genom att främja och förena entreprenörer, individer, organisationer, företag och politiker som förändrar, förbättrar och utvecklar vårt samhälle.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg