För första gången någonsin kommer världen att gå i ett G. Vi fångade Magnus Leonhardt, ansvarig för affärsutveckling och innovation på Telia Sverige och Tobias Larsson, ansvarig för 5g på Cap Gemini i norden, för att prata om vilka möjligheter som uppstår i femte generationens mobilnät.

Och äntligen fick vi till det här samtalet där vi dyker djupt in i kunskapen kring 5G med två individer som har rejält fyllda scheman. Varför kallar vi det här 5G? Är det här nästa växel på internet? Hur kan vi dra nytta av tekniken? Vilka nya typer av tjänster kan vi vänta oss? Och vad är det egentligen Telia och Cap har i kikaren när de inleder ett samarbete?

Oavsett om du är intresserad av smarta städer, mobilhistoria, digitalisering, konkurrenskraftig industri, vård i hemmet, inkluderande samhällsutveckling eller bara är djupt, djupt beroende av din internetuppkoppling så är det här ett poddavsnitt för dig. Magnus och Tobias for 5g presidents!

Lyssna direkt

Eller lyssna via …

    

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg samt Anitek!