Härligt att du landat här. För då är du en jätteviktig person för oss på Bünsow Business Growth Forum.

Här kommer nu en julhälsning till dig. Först får vi lyssna på Bünsows projektledare Maria Åslin som pratar lite om arenans initiativ och hur en potentiell framtid kan utveckla sig.

Därefter har vi ett samtal som spänner över stora vidder med Sveriges främsta Kinakännare Frédéric Cho. Frédéric öppnar här upp sin skatt av kunskap om Kina och delar frikostigt sina fynd. Kommer Kina bli världens största ekonomi? Kan det rent utav vara så att Kina blir vår viktigaste konsumentmarknad i det här decenniet? Frågorna är många, men det är också svaren.

Så sätt vardagen på paus en timme och njut av en kunskapsinjektion som vi tror kan skapa tillväxt, gemenskap och framtidstro för dig i närtid.

Nästa steg

Det här är den första aktiviteten av flera i programmet för Bünsows vänner fram till att nästa forum går av stapeln den 14 oktober 2021. Vi återkommer efter nyår med fler aktiviteter.

Läs mer om Bünsow Business Growth Forum på vår hemsida!

Podden

Den här julhälsningen är ett samarbete mellan Bünsow Business Growth Forum och framtidspodden Killander & Björk.

Verkar det här med vår framtidspodd intressant? Jamen varför inte lyssna in på ett par samtal? Bläddra bland gäster och samtal här eller varför inte plocka några snabba framtidsspaningar i vår populära julkalender här!