Killander & Björk är i Almedalen som officiell podd för Serendipity Challenge – en årlig entreprenörstävling och techarena där nordens främsta entreprenörer träffar företagsledare, politiker, tjänstemän och investerare. 

Här kör vi ett introavsnitt direkt från entreprenörsbyn där 50 spännande nordiska startups bor och myser tillsammans i Gotländsk småvillaidyll. Vi pratar lite om våra förväntningar på veckan och bollar lite ämnen vi vill prata med våra gäster om. Vi avslöjar också vilka gäster som figurerar på både boknings- och önskelistan.

Lyssna direkt

Eller lyssna via itunesandroid eller RSS!

Serendipity Challenge

Serendipity Challenge är en årlig nationell tävling öppen för alla Sveriges entreprenörsledda bolag i startup- och tillväxtfas. Finalen i tävlingen äger rum under Almedalsveckan och samlar 50 framtidsbolag utav vilka “Årets startupbolag” och “Årets tillväxtbolag” koras.

eventet i Almedalen 2018 träffas startups, företagsledare, tjänstemän, politiker och innovatörer och diskuterar just innovation, entreprenörskap och tech.

Den här podden

Killander & Björk är en podcast om vår digitala nutid och framtid. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Futurist och Digital Strateg på Esatto. Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon med ambitionen att hjälpa oss i Sverige att engagera oss i en sund framtid designad kring människor.

Ps! Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från Anitek och specifikt skivan Mind Express i våra bakgrunder.