Vi kickar igång säsong 4 tillsammans och bollar lite vad vi vill åstadkomma under de kommande månaderna. Vi kikar både bakåt och framåt samt funderar på hur man är en medelstor podd egentligen?

Stort tack för alla lyssningar, alla prenumerationer, alla uppmuntringar och kommentarer. Vi känner oss sjukt privilegierade som får chansen att utvecklas i det här mediet tillsammans med er. Nu kör vi.

Lyssna direkt

 

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast om vår digitala nutid och framtid. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi tror digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Missionen är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon med ambitionen att hjälpa oss i Sverige att engagera oss i en sund framtid designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och beteenden och Mats har sitt ursprung i teknologi och beteenden. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt. Vi har också använt musik från PodingtonTours och Doctor Turtle som bakgrunder. Grym tycker vi – och tack för fin licens!

Ps! Tack Esatto och Gullers Grupp för all stöttning!