Karin Hallberg är företagsledaren som hade modet att rikta ett starkt sökljus mot sitt inre och ställa sig frågan “Vad Är Viktigast?”. Det är starten på en resa i mental träning.

Ni kommer få lyssna till ett samtal om hur Karin hittade mental träning och vilken betydelse det har i hennes liv. Naturligtvis hur mental träning kan omsättas i praktiken – inte bara för personlig välbefinnande utan också i arbetslivet och ledarskapet.

Vi delar kunskap kring

 • Mental Tränings Betydelse:
  Utforska hur mental träning påverkar både personlig och professionell utveckling.
 • Självinsikt och Personlig Tillväxt:
  Lär dig om vikten av självreflektion och självkännedom för att uppnå personlig tillväxt.
 • Ledarskap och Mental Träning:
  Förstå hur mental träning kan förbättra ledarskapsförmågor och arbetsmiljö.
 • Modets Roll i Personlig Utveckling:
  Diskutera hur mod spelar en central roll i vår personliga och professionella resa.
 • Balans Mellan Arbete och Privatliv:
  Insikter om hur mental träning kan bidra till en bättre balans i livet.
 • Strategier för Mental Hälsa:
  Konkreta tips och strategier för att förbättra mental hälsa och välbefinnande.
 • Användning av Mental Träning i Vardagen:
  Praktiska exempel på hur mental träning kan integreras i vardagen.

Ps! Missa inte våra andra samtal i vår serie om mental träning – en resurs för alla som är intresserade av personlig utveckling, mental hälsa och effektivt ledarskap.

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Mental träning för alla

Det här är en poddserie om mental träning för dig. Vi träffar huvudpersonerna från boken ”Mental träning för alla” skriven av Stig Wiklund och Olivia Åsberg. Tillsammans utforskar vi mental träning, mental hälsa och personlig utveckling genom samtal.

Serien tar fasta på Stigs omfattande erfarenhet som mental tränare och lyfter fram berättelser och insikter från boken. Här får du som lyssnar ta del av djupgående diskussioner om mental styrka, självkänsla och personlig utveckling, allt sammanflätat med praktiska övningar och värdefulla lärdomar från bokens medverkande.

Spana in boken Mental träning för alla : en bok för dig som vill må bra, utvecklas och prestera bättre

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg