Kommer 2019 att handla om digitaliseringen av vår biologi? Och hur kommer det gå när Svensk trygg industri ska möta kreativ digital kultur?

Här i vår säsongstart pratar vi om några ”highlights” från förra säsongen och vad vi helst vill försöka pyssla med våren här 2019.

Så vad kommer 2019 handla om för oss här i Sverige? Väntar en AI-vinter? Hur gör vi med robotarna? Och om dom gör fel – kommer vi förlåta dem?

Vi hoppas däremot i år på att det genuina får mer fäste i världen samt att vi är fler som vill göra upp med uppmärksamhetsekonomin.

Lyssna direkt

Eller lyssna via …

    

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast om vår digitala nutid och framtid. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi tror digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Missionen är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon med ambitionen att hjälpa oss i Sverige att engagera oss i en sund framtid designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och beteenden och Mats har sitt ursprung i teknologi och beteenden. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg som vanligt.

Ps! Tack Esatto och Gullers Grupp för all stöttning!