Podden gästar Almedalen och är officiell podcast för Techarenan. Vi kommer ha en livepodd här under 3 dagar där vi hoppas kunna ha många samtal med människor som vill vara med och forma framtiden.

Här i introt springer vi igenom ett knippe span och mönster vi ser kring Almedalen 2019.

  • AI + Etik + Filosofi = Sant
  • Regtech eller egna drivkrafter – Skyldigheter och ansvar i digitaliseringen.
  • Pace – konsten att hitta en hållbar takt i tillväxt och förändring.

Kom gärna och hälsa på oss under eventet!

Lyssna direkt

Eller lyssna via …

    

Techarenan Almedalen 2019

Techarenan är en plattform för innovation och entreprenörskap som samlar nordiska framtidsbolag, etablerad industri, relevanta marknadsaktörer, beslutsfattare och politiker.

Vi är eventets officiella podcast.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg samt Anitek!