Äntligen kan mode bli cirkulärt. Vi pratar om det med Renewcells VD Patrik Lundström.

Patrik beskriver hur det här är möjligt genom en smart återanvändning av cellulosa där målet är att producera nya produkter – Circulose® – till klädtillverkare och modebranschen. I konkreta termer betyder det att ”steel in the ground” – dvs fabriker som använder textilavfall som råvara.

I det här samtalet delar vi kunskap om:

  • Cirkulärt mode
  • Ny smart industri
  • Aktivt klimatarbete
  • Tillväxt och framtidstro

Lyssna direkt

Eller lyssna via

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcasts
Lyssna på Google

Eller varför inte Acast, Android, Stitcher, Podtail eller RSS feeden direkt?

Sponsrad av Bünsow Business Growth Forum

Bünsow Business Growth Forum är en unik arena med fokus på framtidstro, attraktion och ökad tillväxt. Föredrag, samtal, diskussioner och aktiviteter kombineras i en mix av programpunkter som stimulerar dig till nytänkande.

Den här podden

Psst! Prenumerera gärna via Itunes, Android eller RSS

Killander & Björk är en podcast där vi har samtal om framtiden. Den drivs av Andreas Killander, Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk, Digital Strateg på Esatto. Vi är intresserade av de stora krafterna som formar vår framtid och tror att digitaliseringen är ett gigantiskt skifte för oss människor – kanske större än industrialiseringen – det är värt att prata mer om!

Podcasten fokuserar därför mycket på varför, vad och hur man ska digitalisera verksamheter och nationer samt vad summan av det blir för oss människor.

Vår mission är att inspirera och katalysera samtalet om vilket samhälle vi vill bygga imorgon. Vår förhoppning är att den är designad kring människor.

Andreas har sin utgångspunkt i kommunikation och Mats har sitt ursprung i teknologi. Tillsammans delar vi intresset för människan och framtiden.

Musik i avsnittet från Gustaf Grefberg